Vielä on kesää jäljellä!

Selasin rästiin jääneitä neulontablogeja ja -verkkolehtiä. Ooh, kaikkea ihanaa!

Olen tässä päivitystauon aikana miettinyt moneen kertaan, että langanostaminen saa nyt kertakaikkiaan loppua, sitä pursuaa joka paikasta. No, ehkä pitäisi vaan pitää lankakirppari (voisiko joku taho järjestää sellaisen ihan oikeasti, vaikkapa joku neuleyhdistys?). Toisen vikaostos voi olla toisen onni, vai mitä? Ja joku saattaisi ihan oikeasti raivata tilaa kaappeihinsa (tai ainakin parantaa omaatuntoaan).

Ensimmäinen muistiin laitettava ohje on Bubble Wrap -pyyhe. Minä tosin toteuttaisin sen ehdottomasti pellavasta, vieläpä rohdinpellavasta, jos sellaista jostain vielä saisi. Hmm, toimisikohan nokkoslanka samalla tavalla kuin pellava?

Entäs sitten 2pinden huumaavan ihana lapsen villapaita? Jos kohta, lapsikin on kuin nukke!!!! Knittyn kesänumero vaikutti vähän tylsältä, samaa vanhaa pitsisukkaa ja huivia, ilman isompaa jujua, mutta Urbanista on fiksu.

Välipalana tässä ”freeforming”-artikkeli italiaksi, katsokaapa kuvaa ja virkattua yksityiskohtaa (alempi kuva).  Mitenhän tuon kääntäisi suomeksi,  vapaalankailu?…. Ööh, mutta kaunista on! Tässä blogissa on myös kiinnostavia töitä vaikkeivät ne olekaan neuleita.

Hisano Takein villakorut innoittavat kokeiluihin.

Italiassa näin paljon tämäntapaisia kasseja, joita voi tietenkin koristella mielensä mukaan, ja onpa tuo toteutettavissa neuloenkin, huovasta nyt puhumattakaan!

4 Comments Lisää omasi

 1. Siskosi Oslosta sanoo:

  Pyyhe ja kassi tallennettu kirjanmerkkeihin – rohdinlankaa om omituisissa väreissä laatikollinen mutta tuskin uskaltaisin pyyhkeitä tehdä, on se niin kamalan nukkaavaa. Pitää kokeilla. Vein ne pienet kangaspuut mökille ja tuskailen lahojen loimilankojen kanssa – juuri niistä rohtimista.

 2. Puikkomaisteri sanoo:

  Oo, kiitos Tess!!! Ajattelin, että pyyheosan voisi neuloa vaikka koneella, jos kädet eivät kestä. Koristeet voisi tehdä puuvillasta käsinneuloen.

  Minulla on rohdinpellavasta neulottu kylpytakki, aiemmin oli -halatti, ja ne ovat aivan lyömättömiä hommassaan!

  Mutta tokihan pellavaa saa sileänäkin!

 3. Tess sanoo:

  Vuorelma ainakin myy rohdinpellavaa. Värikarttakin näyttää melkoisen komealta. Millaista lienee sitten neuloa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s