Pettymys

Olin niin tohkeissani hyvästä ideastani kisasukiksi (ei varmaan jäänyt huomaamatta), mutta nyt en olekaan enää tyytyväinen. Idea ei vain toimi sillä tavalla kuin olin ajatellut, vaikka näistä onkin tulossa ihan kivat sukat. Mutta ”ihan kiva”  EI RIITÄ! *polkee jalkaa*. Haluan tehdä sukat, joissa toteutuu alkuperäinen visioni  ja joista voin kaikissa suhteissa olla ylpeä. Niiden ei tarvitse olla aivan täydelliset, mutta mahdollisimman lähellä 😉

Nyt on pakko tilata lisää lankaa, käännän kuvion toisin päin, ehkä saan sen toimimaan paremmin. Kehittelin kyllä jo uuttakin ideaa, mutta jotenkin tuntuu siltä, että tätä ensimmäistä pitäisi vain muokata, kunnes se miellyttää. ARGGH. Mistä saisin semmoisen 50 kiloa kärsivällisyyttä?

Vaikka eipä silti, sukkien varsinainen juju on vielä toteuttamatta, neulon ensin nuo varret. Voihan se olla, että ne sittenkin toimivat…  ehkä tähän projektiin tarvittaisiin vain vähän rohkaisua. Tämä lienee nyt sitä luomisen tuskaa.

Postissa odottavat vieläkin Titityyn kainuunharmassukkalangat.  Jospa tänään ehtisi hakemaan.

Linkkivinkki: tässä on käypä ompeluohje olkalaukulle.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s