Ihania lankoja

Aamulla hain vihdoin postista Titityyn paketin. Ooooooooiiiiih, ihania Ilun värjäämiä kainuunharmas-lankoja.  Noita panen puikoille kun purjehdin kohta jossain Saaristomerellä.  Elleivät purjehduskaverit nyysi niitä. Täytyykin ottaa sukkapuikkoja reilusti mukaan, opetan nuo nuoremmat naiset neulomaan sukkia Tallinna-Hanko välillä! Hankintalistaan pitääkin laittaa led- otsalamppu, tuo neulojan paras ystävä.

Mutta minusta kannattaa mennä käymään myös PAG-putiikissa, missä piipahdin äskettäin. Langat ovat vallanneet toisenkin huoneen melkein kokonaan ja Päivillä oli esimerkiksi  ihanaa pätkävärjättyä hamppulankaa, josta tulisi esimerkiksi kaunis  ja pintansa pitävä kassi koukkuamalla tai tukevaa neulosta neulomalla.  En uskaltanut ihan kaikkia ihanuuksia katsella, mutta hivelin Addin pyöröpuikkosettiä ja kauniita pellavalankoja. Haluaisin laittaa veneeseen nopeammin kuivuvat vanhanaikaisen päällyslakanat, joissa olisi pellavasta neulottu reunapitsi….

Päivi on Forma-messuilla viikonloppuna ja sinne näytti olevan tulossa todella kivoja puuvillakasseja ja t-paitoja, joissa on  viemärinkansikuvio. Erittäin hauska idea!  Liike muuten on suljettuna tämän viikon perjantaina messujen vuoksi.

Kisasukkapari, versio 1.0, etenee suunnitellusti. Mielessäni, ja paperillakin,  suunnittelen jo uutta versiota.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s