Blogikierroksella

Loman aikana en ehtinyt lukea juuri lainkaan ulkomaisia neuleblogeja. Selasin nyt suosikkejani, kotimaiset neuleblogit on muuallakin luettu varmasti tarkkaan, joten en nyt poimi niistä. Mutta sentään Sudrana-blogin Kärhö-sukat on pakko mainita – upeat!

Mason-Dixon Knittingin Ann on ollut Helsingissä! Mielenkiintoista. Harmi, ettei hän (ainakaan postausten perusteella) ole huomannut tutustua suomalaiseen käsityöperinteeseen Kansallismuseossa. Myös glittyknittykittyn glittrgirl on näköjään ollut Helsingissä tapaamassa räveltäjäystäviään. Lisäksi hän on paljastunut suomalaisen designin ystäväksi. Täällähän on vilissyt kansainvälisiä blogijulkkiksia sillä välin kun minä olen ollut lomalla! En jää enempää  harmittelemaan, vaan jatkan kierrosta.

Unkarilaisen blogin kautta löysin hauskoja massakoruja ja Ledannan tekstiilikoruja.

Sattumalta törmäsin Pirkka-lehden sivuille – sielläkin on joitain neuleohjeita, mutta luultavasti ne löytyvät langanvalmistajienkin sivuilta.

lanagattoKiertelin italialaisia neuleblogeja ja huomasin Lana Gatton viime talven ohjelehtisen kansikuvaneuleen. Pepitaruutu ei mene koskaan muodista, tekisi mieli käyttää sitä johonkin jakkuun, vaikkakaan kuvan malli ei meikäläistä pue mitenkään.

stansfieldLesley Stansfieldin (tunnettu Neulojan käsikirjastaan)  kirja on mennyt ihan ohi, olisin tarvinnut äskettäin neulotun reunapitsin ohjetta. Kuvista päätellen kirjan voisi hankkia käsikirjastoon.

Päivän hauskuuksia on nämä pieKnitsin Fake Hair -ponnarikummarit.

Mutta tämäkin saa hyvälle tuulelle.

Ennen en ole törmännytkään Sandra Backlundin neuleisiin – WOV! Onpa upeita töitä!

Virkkausta harrastaville olisi tässä inspiroivia ideoita.

Sitten löysin vielä yhden kirjan, joka pitäisi hankkia seuraavalla Viron reissulla. Olisi pitänyt jo.

elumonu

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s