Ei tullut sukkia

iluinenpipoPienen punaisen neulontavallankumousblogin naishahmon innoittamana aloin väsätä sukkia, mutta purjehduspipohan siitä lopulta tuli. Ehkä Merisiskot hyväksyvät sen viralliseksi kisa-asuksi. Kirjoneuletta pitkin langanjuoksuin pitää vielä vähän treenata, ja kuviokin on kuvasta matkittu, en jaksanut lasket silmukoita niin tarkasti.

Pipo saa nimekseen ”Iluinen pipo” 😉 koska olen käyttänyt siinä Ilun käsinvärjäämiä kainuunharmaksen lankoja, nuo pari raitaa ovat Koigu PPM jämiä. Alareuna on kaksinkertainen kuvioraidan yläpuolelle, näin sain paitsi lämpöä myös langanjuoksut näkymättömii. Harmi, etten hoksannut tehdä tupsunjuurelle tupsun mentävää reikää, pipoa voisi silloin käyttää kummin päin vain, raitareuna nurjallakin on aika kaunis.

3 Comments Lisää omasi

  1. Tiina sanoo:

    Kyllä minuakin nauratti kun ”parturoin tupsua”…. Tein vähän liian suuren tupsun ja piti pienentää 😉

  2. ilu sanoo:

    NIin, siis pipo sinänsä on tosi kaunis 🙂

  3. ilu sanoo:

    Reikä Iluisen tupsun juuressa… hmm…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s