Nappeja vailla

lettihuppariPalmikkohuppari on nappeja vaille valmis! Olen hurjan tyytyväinen, pituus, koko, paksuus, kaikki on kohdallaan.

Jopa hihat ovat haluamani pituiset, hieman pidemmän kuin pitäisi. Haluan niiden lämmittävän purjehdustakin alla ja tarvittaessa voin kääntää ne ilman, että hihat ovat puolitangossa. Epäilin hihojen olevan turhan kapeat, mutta sitä ne eivät todellakaan ole, hyvät villahuppariin, jota on tarkoitus pitää takin alla.

Tämä on siis Moda-lehden viime numerossa ollut malli. Lankana käytin Tallinnasta ostettua Hiiunmaan lankaa. Ei siis ihan lähilankaa, mutta melkein. Olisin mielelläni tehnyt hupparin sellaisesta langasta, jota olen nähnyt myytävän Helsingholmenissa, mutta tänä kesänä en päässyt sinne lankaostoksille enkä tiedä, mistä sitä ihanan pehmeää suomenlampaan villaa saisi. Harmaaseen lankaan oli kierretty yksi tummempi säie ja se oli aivan ihanan pehmeää. Tietääkö joku, mistä sellaista saisi ostaa?

4 Comments Lisää omasi

 1. JossuP sanoo:

  Tuo on kyllä tuon numeron paras malli, mutta vielä parempi vielä ainakin näin ruudun takaa katsottuna!

 2. Piiku sanoo:

  Tosi hieno huppari. Istuu hyvin hartioistakin!

 3. Sisko Oslosta sanoo:

  Jätit kädet kuvasta pois, ettei rööki näkyisi, vai? Mutta on tooodella hieno huppari, se pitää sanoa!

 4. Vilma sanoo:

  Todella hyvännäköinen huppari! Ihailin sitä jo Modassa, mutta sinun versiosi on vielä parempi. Ehkä neulepinta on tiiviimpi tai istuvuus muuten vain paremmin kohdallaan kuin Modan mallikuvassa. Hieno!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s