Nappiunia

Näin unessa jonkun opettavan, miten palmikkohuppariin tehtäisiin napit: kierretään  lankaa pieneksi lenkiksi ja neulalla ommellaan pykäpistoin ympärille nappi. Tai jotain sellaista. Harmi, että ohje ei tallentunut tarkemmin 😉

En kuitenkaan aikomuksistani huolimatta alkanut ommella nappeja hupparin langasta, vaan ostin ihan kaupasta. Ja koska mukaan ei tietenkään sattunut hupparia, piti ostaa kolme nappikertaa, sekä koko että väri oli vähän hakusessa. Onneksi ostin kolmet, sillä vain yhdet sopivat kokonsa puolesta. Muistanpa seuraavalla kerralla ottaa neuleen mukaan kun etsin siihen sopivia nappeja.

Panin puikoille sukat uudesta sukkakirjasta, jossa on kyllä ihania malleja, mutta hyvin monet niistä on toteutettu paksummilla langoilla kuin minä haluan. Koska käytän villasukkia myös kengissä, arvostan ohuita mutta lämpimiä sukkia.  No, helpompihan niitä malleja on muutella isommalle silmukkaluvulle kuin päinvastoin.

Ilun lanka sopii kuitenkin hyvin ensimmäiseen malliin, jota nyt puikotan. Juu, juu, siskon Pomatomus-sukatkin odottavat valmistumistaan, lisäksi on vielä ne kärkiä vailla olevat kisasukat. Eikä tässä olisi muutenkaan nyt aikaa neuloa muuten kuin työmatkoilla.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s