Niperrettävää

ranneke 001 copyPaksujen (4 ja 4,5 mm) puikkojen jälkeen teki mieli tehdä vähän sirompaa hommaa. Vielä niitä Ilun lankojakin ohuemmalla. Kaivoin Italian löytölankaa esiin ja rupesin pipertämään kämmekkäitä. Alunperin aioin kyllä sukkia, mutta varsi alkoi näyttämään vähän ahtaalta sukiksi. Kädenlämmittimiäkin tarvitaan, erityisesti töissä, koska penthouse-työhuoneessani vetää pistorasioistakin.

Palmikkokuvion nappasin siitä uudesta East-West-kirjasta, mutta muut menee ihan hiuksista.

Kuva on kurja kännykkäkuva, koska kameran akku on latautumassa. Eikä siitä saa selvää, että puikkokoko on 2 mm. Lukulaseilla mennään. Tykkään kovasti tuosta lettikuviosta. (Ja pahus, sattuikin juuri se virheen kohta kuvaan ;-))

LISÄYS: Kaikkihan tämän varmaan ovat huomanneet?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s