Ohuen langan lumoissa

Kävimme ystäväni kanssa mökkireissulla Lohjalla lankakaupassa. Ystävällinen, kiireetön ja muutenkin hyvä palvelu korvasi kyllä sen, että lankavalikoima ei ollut mitenkään valtava, ihan hyvä kuitenkin.  Valikoimasta löytyivät kuitenkin tarvittavat langat ja ohjelehdet.

Minä sain valmiiksi kämmekkäät, mutta suureksi harmikseni unohdin ne sohvalle!!! No, ne varmaan palautuvat aikanaan minulle. Panin alulle samasta langasta ohuet villasukat, samalla japanilaisella lettikuviolla, vähän muuteltuna.

Kantapään jälkeen minua rupesi himottamaan tyttärelle aikomani ponchopusero. Lankakin on valmiina. Juuri tyttären mielivihreää.  Teen ehkä toisenlaisen lettikuvion tuohon rintaan…

Loin aloitussilmukat kiireesti aamulla. Turhaan.  Myöhästyin bussista, eikä puikkokoko ollutkaan oikea, tarvitsen ohuemmat (3,5 mm) puikot ohjeen nelosten sijaan. Savupiippukaulus näyttää minusta oudon matalalta, täytyy tarkastaa sen korkeus.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s