Kunnioittaen, Puikkomaisteri

Törmäsin nettikierroksella aivan uskomattomaan sivustoon, nimittäin Jessica Trompin sivuihin. Ne eivät ehkä ole maailman hienoimmat sivut ulkoasultaan, mutta minkä valtavan työn hän on tehnyt pelkästään tallentaessaan sivustolle suuren määrän ohjeita, mallikuvioita, jne. Vilkaiskaapa! Tässä voisi olla lahjalapasten kuvio, eräs toteutus on med pinnerin sivuilla. Minä herkistyin oikein painamaan ”Lahjoitus”-nappia, ja se oli ensimmäinen kerta elämässäni!

Nämäkin olisivat varmasti ihania lahjoja saajistaan. ”Ympyrät ja neliöt” (Sirkler og firkanten) ilmaiseen ohjeeseen pääset Mariannen blogin kautta. Oslolaisella Pinnegurilla on myös muita valtavan ihania töitä, kuten nämä latvialaislapaset (raverly-linkki). Raumagarnilla näyttäisi olevan ihana Selbustrikk-vihko, jossa on lisää ihanuuksia. Mieli tekisi kokeilla myös tätä  ihanaa norjalaista lankakauppaa, mutta en tiedä onko se sittenkään kotimaisia parempi. Lisäys, no pitihän sitä kokeilla. Kun tilasin kolme sadan gramman vyyhtiä käsinvärjättyä lankaa, hinnaksi tuli postimaksuineen 17,67 euroa/100g. Ei paha, mutta mikäli kirje jää tullipostiin, tulee päälle vielä arvonlisävero, koska se menee juuri ja juuri yli kympin. Norja kun ei kuulu Unioniin ja ostos meni postimaksuineen yli 45 euron.

Tikkuan tyttären ponchopuseroa edelleen, kerrokset ovat jo niin pitkiä, että bussimatkalla ei ehdi kahta kerrosta tehdä. Muutama sentti vielä, niin pääsen tekemään hihoja.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s