Lankaostoksilla

Lähdimme naisporukalla viikonlopun viettoon, lankakaupan kautta tietenkin! Soukan Menita Outlet oli matkan varrella ja niinpä ryntäsimme sinne. Minä en ollut aikaisemmin siellä käynytkään, vaikka moni on sitä blogissaan kehunut. Se oli kiva kokemus, palaan varmasti tuohon liikkeeseen.  Tarvitsemamme langat löytyivät ja palvelu oli hyvää. Olimme perjantaina aamupäivällä liikkeellä, joten myyjällä oli aikaa pohtia lankavalintoja kanssamme. Tosin liikkeessä oli käynyt rosvoja yön aikana, eikä pankkikortilla voinut maksaa. Nyt asia on varmasti jo kunnossa.

lettiaMinä löysin himoitsemaani villatakkiin (kuva on kirjan kannessa ja kustantajan sivuilla kirjaa voi selata) kivat vedenvihreät norjalaislangat, tytöt ostivat ihanan pehmeää alpakkaa ja silkkivillaa purjehdussukiksi. Automatkalla neuloin hihansuun ja toinenkin valmistui sukkelasti. Noita palmikkoja on kiva ja joutuisa neuloa kunhan pääsee juonesta kiinni. Ohje on loppujen lopuksi melko helppo, muttei pitkäveteinen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s