Harmia ja iloa

sitruuna
Kuva: André Karwath

Ensin iloa. Varoitus: tämä ei ole neulonta-aiheinen linkki, mutta… OutsaPop on laittanut blogiinsa mainion ohjeen nyt niin muodikkaasta vetoketjukirjailusta. Äideillä on nyt mahdollisuus yllättää teini-ikäiset tyttäret ;-).

Sitten harmia. Jurppii ankarasti, kun en löydä oikean väristä lankaa. Haluan ohutta alpakkaa, värien pitäisi olla musta, violetti, sammalenvihreä, tummahko fuksian punainen ja kylmän keltainen (sitruunankeltainen). Nämä kaksi jälkimmäistä tuottavat ongelmia. Edes Ilusta ei nyt ollut apua, mutta löysin kaupasta sentään vyyhdin sitruunankeltaista huivilankaa. Kuvassa olevat sitruunat ovat nekin vähän turhan punaisia.

Toivon, että ongelma ratkeaisi Kädentaitomessuilla viikonloppuna. Meinataan viettää  isänpäivää siellä ukkokullan kanssa. Näinköhän tuon tytär tulisi myös sinne, voitaisiin vaikka juoda isin kanssa kahvia? Vinks! Vinks!

Pärjäisin ilman keltaistakin, jos löytäisin muut värit ohuesta alpakasta. Violetti on, vihreä on, pinkki on, mutta fuksianpunainen puuttuu.

colors

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s