Viikonloppupuikko

Toivon todella, että moni neulebloggaaja tarttuu Mirzun haasteeseen, koska noiden listojen avulla on huomattavan vaivatonta miettiä, mitä tyttärelle tekisi tai millaiset sukat/huivin nyt aloittaisi. (Ei nyt ajatella sitä aloitettujen töiden kasaa.. ;-))

Kävin kädentaitomessuilla, jotka osoittautuivat jokseenkin vaisuiksi. Melkeinpä mielenkiintoisinta oli katsella messuvieraiden vaatteita ja neuleasusteita kuin näytteillepanijoiden pöytiä.  Koska jarruna oli Mies, voi tietysti olla, etten katsonut tarpeeksi tarkasti. Mutta, korjatkaa jos olen väärässä, mitään erityisen uutta tai muuten merkillepantavaa ei messuilla ollut. Paitsi tietysti Neuleratikka, joka oli neuleharrastajien yksityinen hanke ja hervottoman hyvä idea!

Ostin Titityyn messuosastolta kädentaitomesskuilta juuri oikean väristä lankaa. Uusi takki nimittäin vaatimalla vaatii uutta huivia. Vanhat pirteä keltainen ja sininen kirkkovenehuivi eivät ole juuri ne huivit, jotka takin henkeen sopivat.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s