Totisesti iloista!

iluntotinenIlun totinen silkkivilla tuli ja on aivan ihanaa! Kännykkäkuva ei tietenkään anna oikeutta tälle energiselle sitruunankeltaiselle langalle. Pakettikin on ilumaisen mukava: kuori aikakauslehdestä, lanka sinisessä silkkipaperissa ja mukana kiitoskortti. Pieniä juttuja, joista tulee hyvä mieli.

Siitä tulee juuri minulle sopiva huivi, kun nyt kykenisi päättämään, minkä mallin valitsisi. Tykkäisin neuloa kolmiohuivia, se ei ole koskaan tylsää, mutta toisaalta suorakaiteen muotoinen olisi minulle enemmän mieleen. Lue: vähemmän mummomainen, tässä iässä alkaa olla jopa yliherkkä tällaisille jutuille.

Esimerkiksi Chekerboard olisi kaunis, eikä Fiddleheadkaan ole hassumpi. Carrienkin huivi voisi toimia ja Shfting Sandsia on ainakin kokeiltava, vaikka epäilen ettei se noin ohuella langalla toimikaan. Tikrun Haruhakin on odottanut toteutumistaan, tekisin kyllä tuplaleveänä. Yksinkertaiset lehtimallit saattaisivat olla ihan ok, en haluaisi kovin ”pitsistä”, pikemminkin graafista, ymmärrätte varmaankin mitä tarkoitan. En kuitenkaan ihan fifiä.  Pintaneule ei ehkä ole nappivalinta tälle langalle, mutta tekisi kuitenkin mieli kokeilla miten Asherton Reversible tai Malabringo Waffles toimisi ohuella langalla?

Mari on tehnyt Ilun merinosilkistä Pitsibaktuksen, malli oli messuillakin ihailtavana, mutta muita valmiita projekteja en Ravelrysta löytänyt. Harmi, nyt olisi valmiiden töiden selailusta ollut apua.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s