Ostetaan

Nyt on aika joulusiivota lankavarasto ja luopua niistä langoista, jotka ovat pyörineet vuodesta toiseen odottelemassa inspiraatiota, jota ei tule. Avatut, jopa vajaat kerät/vyyhdet kelpaavat minulle, kunhan ne ovat villaa tai muuta luonnonkuitua tai sukkalankasekoitetta. Keinokuitulangoista en ole kiinnostunut.

Lankojen tuotemerkki ja laatu olisi kiva tietää, mutta vyötteen puuttuminen ei ole ongelma minulle jos lanka on siistiä. Ostan myös erilaisia siistejä käytettyjä tarvikkeita, käsityökirjoja ja -lehtiä. Tarjoa könttähintaan osoitteeseen puikkomaisteri@gmail.com! Maksan nopeasti käteisellä. Liitä kuvaus myytävästä erästä, valokuvatkin olisivat mukavia.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s