Mistä näitä käyntejä oikein tulee?

perjantai 001Mielenkiintoista, että jos kirjoitan tekijänoikeuksista, laskuri pyörähtää ympäri 😉 Tämä todistanee ainakin eilisen postaukseni ensimmäisen väitteen todeksi.

Kokkailun, siivoamisen, työnteon, toisen työnteon ja erinäisen perheeseen liittyvän harrastaneisuuden ohella olen yrittänyt kiirehtiä valmiiksi kaulaliinan, jota teen itselleni uuden takin seuraksi.  Teen kaulaliinaa kivasta Titityyn messuosastolta ostamastani Silk Boom Fino -langasta, värinä on petroli (enkä saa tässä valossa väristä mitenkään oikeaa), joka sopii näköjään täydellisesti minulle. Tämäkin oli uusi tieto ja se selvisi takkikaupassa (jota muuten suosittelen lämpimästi kaikille aikuisille naisille), jossa myyjät ovat todella osaavia ammattilaisia.

En tajunnut minulle sopivista väreistä suurinpiirtein mitään, ennenkuin aloin ostaa vaatteita Ainosta ja omistajarouva itse arvioi minulle sopivat värit. Halusin nimittäin väriä, olin pukeutunut mustaan koko aikuisikäni, koska en löytänyt koskaan värejä, jotka todella sopisivat minulle. Tai paremmin: halusin aina sävyjä, jotka eivät kertakaikkiaan sovi minulle. Kaikki värithän sopivat kaikille, niistä on vain löydettävä se oikea sävy.

Tänään kaulaliinani tuomitaan hallinnollisella päätöksellä valmiiksi. Neulon sitä bussimatkan kotiin ja illan, päivän päätteeksi päättelen senkin. Pituutta on jo ihan kivasti, mutta koko kolmatta kerää en kyllä neulo. Minulla on kyllä sille jämälangalle käyttöä uudessa projektissani!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s