Kiitos ja näkemiin!

Puikkomaisteri-blogia on ollut hauska tehdä. On rentouttavaa nähdä vaivaa silloin, kun aikaa on, ja lätistä löysiä kun ei vaan jaksa hankkia tietoa. Työssäni ei tällaista mahdollisuutta ole.

Tämän puolentoista vuoden aikana olen saanut aikaa myös liikehdintää. Eräät neuleharrastajat suivaantuivat kuvan käyttöä koskevista käsityksistäni, jos kohta ne eivät olleet yksinomaan minun käsityksiäni. Provosoin tahallisesti ja lukijat kohteliaasti provosoituivat. Jokainen tekijänoikeutta koskeva keskustelu toivottavasti lisää tietoa ja harkintaa näissä asioissa, olipa kannat kuinka vastakkaisia tahansa. Siis kiitos kaikille osallistujille siitä!

Lukijoita on ollut hämmästyttävä määrä. Parhaina päivinä puolisentoistatuhatta käyntiä! Tavallisesti kuitenkin muutama sata/postaus.

Olen saanut ystäviä ja vihamiehiä – kumpiakin tosielämässä tarvitaan. But remember kid’s, I love you all!

Lopetan puikkomaisterin siksi, että minulla on liikaa hommia. Uusin niistä on tämä.

5 Comments Lisää omasi

 1. Leena sanoo:

  Jos kiinnostaa: Annemor Sundbø on kirjoittanut kolme kirjaa neulontaperinteestä!

  http://www.annemor.com/

 2. Leena sanoo:

  Vanhojen lankojen kaiveleminen on varmaan kivaa – omistani olen vienyt osia kirpputorille.

  Hieno juttu syntyi täällä Norjassa, kun tekstiilialan opiskelija halusi päästä villakehräämöön harjoittelijaksi ja joutui ostamaan koko puljun. Mukana tuli jokin tonni villalumppuja, joita oli aikoinaan varastoitu revittäväksi villatäkkeihin täytteeksi (shoddy). Sieltä löytyi neulontaperinnettä pariksikin kirjaksi. Tuon mukaan ostamani kirjan, jos sinua huvittaa katsoa!

 3. tikru sanoo:

  Hitsi. Täällä oli mukava käydä ja vähän välillä provosoituakin. Plus et sulla oli mielenkiintoisia linkkejä. Tutkailen uutta… ja ei ollu hajuakaan et kuka oot, mutta ehkä se kertoo siitä miten vähän se merkitsee kun verkkopersoona muuten on mielenkiintoinen 🙂

 4. Puikkomaisteri sanoo:

  Voinhan mä hämmentää pakkaa Ravelryssa ja lisäksi omassa blogissani. Koska henkilöllistyyteni tuskin on enää mikään salaisuus kenellekään laitan tähän vielä oman blogini osoitteen:
  http://www.tiinakaarela.net

 5. ilu sanoo:

  Höh, harmi, että provokaatiosi loppuvat, saattaa ikävä iskeä. Kyllä sitä pientä pakansekoitusta aina silloin tällöin tarvitaan aivojen tuuletukseksi; niin minun kuin muidenkin.

  Siirryn uuteen osoitteeseen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s