Jouluksi lämmintä mieltä

Me emme anna tänä vuonna lainkaan lahjoja ystäville tai perheenjäsenille. Lahjoitamme kuitenkin hyväntekeväisyyteen.

Kotimaisia avuntarvitsijoita voi tukea Pelastusarmeijan Joulupata-keräyksen kautta. Verkkolehti Ullan (mahtavan hienot sukat muuten kansikuvassa!)  lukijoille on sinne perustettu oma keräyspotti. Minä maksoin siihen mielläni, olenhan saanut ilmaiseksi nauttia lehdestä!

Pelastakaa Lapset -järjestön Toivekaupassa voi toteuttaa haavoittuvissa oloissa elävien lasten toiveita.

Jamie Oliverin Fifteen-projekti, joka pyrkii kouluttamaan ja työllistämään nuoria ravintola-alalle, myy toimintansa rahoittamiseksi neulontapaketteja. Ei hassumpi ajatus. Paketissa on lankaa, puikot ja neljä ohjetta ja sen on tuottanut The Little Knitting Company.

LISÄYS: tuosta neulepaketista tuli mieleen, että Ulla voisi talkoina tehdä tuollaisia paketteja lahjoituslangasta ja  jostain/joistain lehteen tarjotusta hyvästä malli/ei/sta (jota ei sitten jaettaisi välttämättä netissä) ja lahjoittaa näin kerätyt varat hyväntekeväisyyteen.  Olen valmis lahjoittamaan lankaa tällaiseen projektiin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s