Uutta vuotta kohti!

Jämälankaprojektini alkaa mennä pahasti vinoon. Nyt vaikuttaa siltä, että minun on pakko tilata lisää Koigu KPPM-lankaa, koska se näyttää istuvan parhaiten ajatuksiini ja jämät on kohta käytetty. Tässä ”I never promise your a rosegarden” -projektissani keksin yhden uuden teknisen jutun, jota on ihan turha edes yrittää selittää ilman kuvaa. Mutta kuvaa ei tipu ennenkuin sukka on valmis ja viimeistelty.

Tuossa on nyt vähän vartta vilautettu, sukkaosa on Jitteburgia , jota puran siskolle aiotuista, liian pienestä sukasta, joka jäi parittomaksi kun kuulin, ettei lanka kestä sukkana. Colinette Jitteburgin värinpitävyys on myös kyseenalainen, mutta tässä protossa sitä voi nyt käyttää ihan hyvin.

Massakauppaanhan tästä on vielä lähdettävä ennenkuin sukka on viimeistelty.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s