Syö, nuku, neulo

Ryntäsin märkänä suihkusta yöpaitaa päälleni kiskoen, koska olin kuulevinani ovikellon soivan. Postimies ei todellakaan soittanut kahdesti, kerran ja senkin hyvin vienosti. Sain veijarin kuitenkin kiinni rappukäytävässä ja lankakaupan paketin kiskaistua sisään. Ruusutarha-proto oli kostutettuna kuivumassa, oli siis hyvä hetki kokeilla Coco Chanel-elokuvasta alkaen muhiteltua ajatusta. Se keskeyttikin sopivasti uusien tossujen märkäsuunnittelun, niitä varten olisi pitänyt lähteä hankkimaan pesukoneväriä: meinasin nimittäin huovuttaa ja värjätä samalla, olen kerran kokeillut sitä ja tulos oli rohkaiseva.

Pariksi Shibuin ihanalle langalle valitsin korista ohuen Pirkkalangan, joka istuukin hämmästyttävän hyvin suunnitelmaani.  Kantapäähän päästyäni tajusin, mikä sukassa mätti, mutta en ollut varautunut oikean värisellä langalla suunnitelmani kirkastumiseen vaikka olin varmuuden vuoksi (kun värit eivät nettikuvista aina kirkastu) tilannut pari vyyhtiä vaihtoehtoisia värejä. En kuitenkaan juuri sitä, jota tähän tarvitsisin. Olisihan sukkaan mahdollista käyttää jotain muutakin lankaa, mutta eiköhän kohteelle tee oikeutta pitää rimaa ylhäällä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s