Tulevia neulekirjoja

Sukkaklubi-kirjassa (Sock Club. Join the Knitting Adventure, tekijät Beth Parrott ja Charlene Schurch) luvataan 23 sukkamallia, joista pitäisi löytyä malleja niin aloittelijoille kuin edistyneimmillekin. Ainakin nuo kuvassa olevat sukat ovat kauniit.

24/7 -neulontakirja vaikuttaa myös kiinnostavalta. Sen tekijä, Veronik Avery on tuttu klassikkoneulekirjastaan ja IK:ssa julkaistuista ohjeistaan.

Nettineulonnan sfääreissä kuitenkin kärkeen noussee Brave New Knits -kirja, onhan sen ohjeet poimittu bloggareilta 😉

Lucinda Guyn Northern Knits: Designs Inspired by the Knitting Traditions of Scandinavia, Iceland, and the Shetland Isles tulee olemaan varma menestys.  Siinä on innostuttu myös norjalaisneuleista – se ei voi olla huono hankinta! Myös Norsk Stikkedesign -kirjan yhdeltä suunnittelijalta Mette N. Handbergilta on tulossa uusi norjalaisneulekirja. Sen panen heti ennakkotilaukseen.

Niille, jotka suunnittelevat villapaitoja ja muita vaatteita, on vuoden ”pakko saada”-kirja tietenkin tuo IK:n Knitwear Design Workshop. Amazonilta reilu alennus ennakkotilaajalle.

Lucinda Guyn raikas norjalaispaita.

Betsy McCarthyn Knit Socks -kirja on uusittu painos saman nimisestä kirjasta. Pokkariversiossa kovakantinen kirja on täydennetty kahdella uudella ohjeella ja lisäksi kustantaja lupaa sen sisältävän myös uusia vinkkejä ja neuvoja sukkien langanvalintaan jne.

One Comment Lisää omasi

  1. Leena sanoo:

    Sukkia varten tarvitsisi myös sopivia kenkiä, joissa sukat tulisivat oikeuksiinsa. Hm?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s