Norjankuume

Ihana Loppiainen, puoliso teki palapeliä ja minä vain neuloin.

Norjalaislapasen versiosta 1.0 tuli sormeton, koska olin tyytymätön siihen. Aloitin uudelleen, toisilla raitakuvioilla. Menin keskiviikkona ostamaan Sypressistä vaalean harmaata Pirkkalankaa, mutta koska langat olivat alennuksessa, harhauduin ostamaan kaikkea muuta kuin sitä lankaa, jota alunperin tarvitsin. Niinpä tein tähtikuvion tummemman harmaalla, vain todetakseni, että vaaleanharmaa olisi kuitenkin ollut kauniimpi.

Raidoissa olevat kuviot eivät ole vieläkään ihan sitä, mitä haluaisin: nyt sinisen raidan perhoskuviota pitäisi vieläkin yksinkertaistaa, koska punaisen raidan kuvio on niin kiekurainen. Taidan jättää nuo tuntosarvet pois ja tehdä ylös vain samanlaiset tiplat kuin alhaalla nyt on.

Näistä tulee melko pitkävartiset lapaset, koska minulla on useita 3/4-pituisia puseroita. Lupasin tehdä valokuvaajaystävälleni kynsikkäät, taidan tehdä tähän malliin ne, mutta hieman lyhyemmillä varsilla tai sitten teen alle ohuet joustinneuleiset, yksiväriset varret.

One Comment Lisää omasi

  1. Leena sanoo:

    Neuloin minäkin! Ostin mustaa ja iloisenkirjavaa lankaa ja aloitin Möbius-kaulaliinan teon. Tuntui osuneen lanka, puikot ja värit kohdalleen, ehkä saan sen valmiiksi ensi keskiviikkona tai ennen. Kuva tulee sitten FB-albumiin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s