Kaikkea sitä pitääkin…

Chanel-sukkaideani ei jättänyt rauhaan. Puhisen nyt sohvannurkassa ihmettelemässä, miksi minun päähäni pitää tulla näitä älyttömiä ideoita. Olisi varmasti helpompiakin tapoja purkaa luovuudenhaluaan. Mutta täytyyhän ihmisellä olla haasteita! Kuinkahan monta protoa joudun tällä kerralla tekemään, ennenkuin keksin, miten sukka pitää teknisesti toteuttaa? Eikö tämän voisi tehdä helpomminkin?! Ja olisiko ollut järkevää tehdä niitä protoja muusta kuin tuosta lopullisesta (kalliista, vaikeasti saatavasta) langasta?!! Että ihmisen pitääkin olla tyhmä, nyt joudun suoristamaan purettua lankaa… Auttaisivatko hiustensuoristuspihdit muuten?

Panin työmatkaneuleeksi puikoille Quopuksen toivomat paksut sisäsukat. Ne joutuvat vauhdilla, lankana on Sypressin alennusmyynnistä ostettu kauniin tumman sinivihreä perulainen villa – ei kestäne kulutusta, mutta tällaisiä nyt toivottiin. Vastoin omaa sukkaideologiaani, mutta menköön nyt.

Leffateattereissa taitaa nyt olla uudempi Coco Chanelin elämäkertaelokuva, tykkäsin kyllä tv-elokuvasta, jonka pääosassa vanhana Cocona oli Shirley McLaine, enkä oikein jaksa uskoa, että rooli sopii erityisen hyvin Audrey Tautoulle. Mutta, enpä ole nähnyt tätä uudempaa versiota.

Lisäys: kaikki vanhan Chanel-tyylin elementit löytyvät tästäkin Chanelin kevään malliston kuvasta. Ehkä minäkin voisin suhtautua asiaan yhtä rennosti 😉

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s