Kesää tulla jolkottaa!

Päivän pidentymisen huomaa jo nyt selvästi. Jos olisi fiksu, aloittaisi kesäneuleiden tekemisen ajoissa, ettei kävisi niin kuin kaikkina edellisinä kesinä, että innolla aloitettu puuvillapusero jäi syksyn tullessa kesken. Nyt pitäisi ryhtyä väsäämään myös varvassandaalisukkia, vaikka kunnon italiatar ei moista varmaan hyväksy: siellähän ei tyylitietoinen yhdistä sukkia sandaaleihin lainkaan. Urheilusukista nyt puhumattakaan.

Minä alan uskoa Coco-sukkani tulevaisuuteen. Tarkemmin siihen, että sukasta tulee suurin piirtein sellainen, jota tavoittelen. Ainakin lankojen valinta osui vaikka olikin vaikeaa.

Jännää miten sama lanka on toisen värisen langan kaverina ihan eri näköinen kuin toisen. Tuo vaaleanharmaa Pirkka-lanka on paljon tummemman näköistä vaaleanpunaisen kaverina kuin valkoisen kaverina. Minun piti oikein tarkastaa etten sotkenut kahta harmaata kesää keskenään.

Cocosta tiedän jo, että kantapäätä pitää yksinkertaistaa, mutta tästä sukasta syntynee ne kaksi protoa, joita tulen käyttämään vaikka ne olisivatkin vähän erilaisia, koska en ainakaan näillä näkymin tule purkamaan enää kertaakaan tuota lankaa. Mutta onpahan ainakin nähty, ettei Shibui Sock -lanka pahemmin kärsi purkamisesta. Sitä on aivan ihana neuloa!

Halusin laittaa koko sukkamallin ylös yhteen kaavioon 1:1 suhteessa;  sitä varten etsiskelin paikkaa, jossa voisi tulostaa ruudukon haluamillaan mitoilla. Onneksi on paikka, jossa voi hihkua ”apua!”. Sain tuota pikaa  linkin, kiitos vielä!!!

Kesän tuloon varauduin tänään silläkin tavalla, että varasin lentoliput juhannusaatoksi. Tarvinneeko mainita minne 😉

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s