Ei vaan

Coco-sukka ei vaan taivu tahtooni. Kyllä protosta ”ihan kiva” tuli, mutta ei ole vielä sellainen kuin haluaisin. Syynä voi olla se, että kirjoneulevarsi kaipaa paksumpaa lankaa jalkaosaan, mutta juuri nyt olen niin tuskastunut koko projektiin, että jätän sen toistaiseksi sivuun. Turhauttavaa, kun ei saa aikaiseksi täsmälleen sellaista kuin haluaa, en edes kuvaa viitsi laittaa. (*polkee jalkaa*)

Sen sijaan panin puikoille norjalaissuunnittelijan kirjasta Dikt i maskor sukkaan soveltamani mallin. Näistä tulee venesukat. Lanka on ihanan ylellistä ja pehmeää, vaikka purjehduskenkään en ehkä ala tätä sukkaa tunkemaan. Kuvasta ei taaskaan värit selviä kunnolla: sininen (Cobalt) on hyvin kaunis, keltainen (Clover Honey) todellakin hunajan väreissä.

Varasin lokakuuksi Naispurjehtijoitten (mielestäni edullisen) purjehdusmatkan Turkkiin. Nyt täytyisikin nysvätä turkkilaissukkia koko porukalle! Tai jospa kokoaisi ohje- ja tarvikepaketin kaikille mukaan lähteville. Siinäpä olisi tapa hankkia yhdistykselle hieman rahaa matkakassaan ja saada yhteinäisyyttä asuihin! Tätä täytyykin ehdottaa illan kokouksessa.

LISÄYS: Ja tässä mallia muillekin! Minä tein sen täällä.
LISÄYS2: Myös Tikru näyttää olevan mukana. Toivon joutuvani tekemään tähän useita lisäyksiä.

2 Comments Lisää omasi

  1. Puikkomaisteri sanoo:

    Ne ovatkin kauniit lapaset! Älä turhaan liitä lankoja yhteen, tai ainakaan muuten kuin solmimalla, pääthän lämmittäisivät kivasti siellä lapasen sisällä.

    En ole oppinut pitämään molempia lankoja etusormella, enkä ole itsekään kovin tietoinen, miten nuo langat ovat – poimin toista jo valmiiksi toista neuloessani, mutta en ole löytänyt nopeampaakaan tapaa. Neuloessani nurjalla kuvioneuletta langat ovat kyllä etu- ja keskisormella.

  2. Leena sanoo:

    Minun seuraava neuleprojekti on Fiddlehead Mittens, ostin ohjeen eilen. Pesänraivausprojektissa tulin työntäneeksi käteni laatikkoon, jossa luki ”Tutkaimia”. Ne on siis kangaspuiden loimen loppupäitä. Siellä oli äidin sienivärjättyä villalankaa tuollaisina metrin pätkinä. Toisessa laatikossa oli luonnonmustaa villalankaa puolilla, kuteen tähteitä. Ajattelin kokeilla ”itseraidoittuvaa” pohjaa ja tehdä kuvion siitä mustasta. Samalla ajattelin treenata kahdella värillä neulomista pitämällä yhden videon mallin mukaan langat etu- ja keskisormilla. Langanpäitä joutuu liittelemään – kaipa sekin sujuu näppärähkösti kokemuksen karttuessa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s