Neulevirkkaustal

Knooking: mitenhän senkin nyt kääntäisi suomeksi. Ne ovat innostuneet neulomaan virkkuukoukulla. Videota katsellessa tulee hakemattakin mieleen, että puikoilla menisi helpommin. Mutta pyöräähän keksitään aina uudelleen.

Ehkä minä olen vain liian vanha innostumaan tuommoisesta 😉 Tuli kuitenkin mieleeni, että näin PAG-putiikissa kivasta kirjavasta hamppulangasta  (saattoi olla pellavaakin) koukutun mallitilkun. Päivin näyttäessä mallia, koukkuaminen näytti todella helpolta; sillä tekniikalla saisi aikaiseksi kivan ja tukevan pinnan kassiin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s