Ylellinen turkkilainen

Ylellisistä yhdysvaltalaislangoista tehdyt sukat tulivat valmiiksi.Kuva ei taaskaan anna oikeutta langalle, mutta kyllähän te osaatte kuvitella: kirkkaammat ja syvemmät värit, langan hillitty himmeä kiilto. Bukee  mahtava, jälkimaku raikas.

Lankojen hintaa laskiessani onneksi tein pienen virheen, laskin kaikkien tilaamieni vyyhtien hinnat yhteen, enkä huomannut, että 100 grammasta lankaa tuleekin kolme sukkaa. Eli pari kymppiä noihin lankoihin sitten meni. Punnitsin tosin jäljelle jääneen Koigu PPPM:n eikä vyyhdessä ole voinut olla 50 grammaa, seuraavassakin vyyhdessä oli reilusti alle. Jurppii taas. Jos lanka maksaa liki 200 euroa kilo, kyllä se pitäisi myydä täysin vyyhdein. Tarkastan postivaa’alla vielä asian.

Puikoilla on nyt toinen pari: siinä pohjalankana on Kirjo-Pirkka, joka sai vähän ehostusta värikattilasta ja kuviolankana pliisumpi KPPPM.  Ai juu, mun piti panna ihan toinen turkkilaismalli puikoille. Äsh.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s