Lapaskilpailu ja muuta selattua

Norjassa on julkaistu uusi Selbu-kinnaskirja (399 NOK), sen voi voittaa lähettämällä valokuvan kauneimmista Selbu-lapasistaan tai -käsineistään ennen helmikuun 28. päivää. Kilpailuun voivat suomalaisetkin osallistua! Kilpailu saattaa olla kovaa, koska pohjolan öljymaassa on osaamista näköjään omastakin takaa. Mutta kyse taitaakin olla arvonnasta, koska mitään sääntöjä ei ole laitettu esiin.

Yhden norjalaisen blogin kautta löysin muuten mahtavat villahousut, tässä ne ovat lasten mallina, mutta ideaa voisi hyvin käyttää myös aikuisen naisen villahousuissa, niiin, niissä hameen alle puettavissa! Ai jai, nykyisistä silkkivillalangoista saisi ihania villahousuja. Eipä silti, kun olen tässä katsonut pakkasissa värjötteleviä teinejä (kumitossut jalassa, ei pipoa, selkä paljaana), mietin, että pillifarkkujen ylle puettavista, ja kainaloon ulottuvista, villahousuista pitäisi saada muoti-ilmiö.

Löysin selaillessa myön ihan kiinnostavan lankakaupan, jossa oli edullista sukkalankaa, mutta syykin halpaan hintaan on ilmeinen: värit eivät juuri puhuttele ainakaan minua. Tässä toisessa kaupassa on rohkeita värejä. Satuin myös Ruotsin neuleyhdistyksen sivuille ja mietin, josko tilaisi heidän kirjansa Sockor och benvärmare. Ja kas Ruotsin puolelle jouduttuani, löysin kaipaamaani turkoosia Opaliakin, vieläpä tarjouksesta. Niin no, ehdin jo tilata värjättäviä lankoja ja väriä, mutta eiköhän sukkalangalle ole aina käyttöä… 😉 Hinta oli noin puolet siitä, mitä viimeksi maksoin kerästä, postimaksujen jälkeen vieläkin reilusti halvempaa.

Löysin myös kivan ja kauniin Savilinnun blogin, jossa neulonnan ohella valokuvataan ja jaetaan inspiraatoin lähteitä.

One Comment Lisää omasi

  1. Leena sanoo:

    Villapöksylinkki taisi jäädä pois?!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s