Lasten kanssa lomalla?

Hiihtolomaviikoilla 23.2.-14.3. Kansallismuseossa on erityisiä tapahtumia lapsille. Työpaja Vintissä voi esimerkiksi kutoa kangaspuilla, kehrätä villaa, rakentaa hirsitalon tai tehdä sarjatyötä tehtaan liukuhihnalla. Vintti on avoinna tiistaista sunnuntaihin klo 12-16. Työpaja soveltuu yli 5-vuotiaille aikuisen seurassa eikä sinne tarvita ennakkoilmoittautumista. Lapset pääsevät museoon ilmaiseksi, aikuisille normaali pääsymaksu. Kuka lainaisi lapsia?

Minä en ole lomalla, vaan yritän sopeutua työviikkoon oltuani kaksi viikkoa repaleisesti töissä. Ensin flunssan vuoksi, sitten työhön liittyvän kurssin takia. Kurssilla tapasin toisenkin neulojan, jonka kanssa juttelimme puikkohommista tauolla. Minulla oli menossa x:nnes turkkilaissukkapari ja hän aikoi aloitella ranteenlämmittimiä.

Tänään laitoin työmatkalle puikoille uudet sukat, jotka eivät ole turkkilaiset. Sain idean yhdestä vanhasta käsityölehdestä, niihin tulee lettejä ja yksinkertainen kirjonta-aihe (hahh, arkkitehdit käyttävät näitä -aihe-päätteisiä ilmaisuja ja minä inhoan niitä!).

Värjäsin viikonloppuna lisää lankoja, en tietenkään saanut aikaiseksi niitä värisävyjä, joita tavoittelin, mutta kelpaavat ne nuokin. Sotkin yhden vyyhden, jonka selvittelyssä tullaan vielä tarvitsemaan lujaa itsehillintää. Tietenkin se on juuri se väri, jota tulen tarvitsemaan ensimmäisenä.

Born to Knit -blogin pitäjä on ollut Tukholmassa kädentaitomessuilla. Vilkaiskaapa keskimmäistä lapaskuvaa, minun päähäni ne jäivät kyllä muhimaan sukka-aiheeksi. Olikohan messuilla suomalaisia harrastajia?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s