Reipas Ulla

Neulelehti Ulla yllätti iloisesti. Uusimmassa numerossa on kivoja sukkia, erityisesti tykkäsin klassisista  Manteli– ja Oulanka-sukista. En kylläkään tekisi noita kauniita sukkia raitalangasta – kaunis malli katoaa kirjaviin lankoihin  ihan kokonaan! Mutta ehkäpä nuo lankavalinnat ovat olleet toissijaisia, kun on haluttu tarkastaa ohje, tai ehkä ne on nimenomaan osoituksena, että malli tulee parhaiten esiin yksivärisenä tai hillityn kirjavasta langasta neulottaessa. Hyvä niin!

Pidin kovasti myös Papyrys-puserosta, Vanamot olivat myös kauniit, kummankin mallin kauneus on värivalintojen ja yksinkertaisuuden hienossa yhdistelmässä.

Odotan jännityksellä seuraavaa numeroa, jonka teemana on epäsymmetrisyys. Toivon, että teema innoittaa vapaaseen leikittelyyn ja suunnittelijat uskaltaisivat kokeilla rohkeasti omia rajojaan tyytymättä tavanomaisiin ratkaisuihin.

Mutta hyvänen aika, minulta on mennyt ihan ohi, Knittyn talvinumeron Skew-sukat, nehän ovat nerokkaat! Siinä on suunnittelija todella keksinyt sukan, johon raitalanka sopii! Malli todellakin miellyttää matematiikan ystävää, suunnittelija Lana Holden onkin matemaatikko, joka on ollut kirjoittamassa kirjaa Making Mathematics with Needlework.

2 Comments Lisää omasi

  1. meeri sanoo:

    Kiitos kehuista.
    Kannattaa rohkeasti itsekin kokeilla ohjeitten tekemistä, epäsymmetrisyys on hyvä teema lähteä kokeilemaan jotain ihan uutta ja erilaista. Ulla on mukava julkaisukanava erilaisille ohjeille.

  2. Leena sanoo:

    Lana onkin etunimi, joka sopii neulojalle!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s