Ei, ei, ei, ei

Pirut kuiskuttelevat korvaan. Missäköhän äidin rukki on?

Joku raja tälle hommalle pitää laittaa, toistaiseksi se menköön tässä. Saatan jopa värjätä tiettyyn tarpeeseen lankaa, mutta kehräämään. Ei, ei. (Mut se olisi varmaan kivaa….). Ei ole tilaa (no, höh, sata neliöö kahdelle…). Siitä tulisi varmaan kauheasti villapölyä (siivooja ja mies hoitavat). Saisit silleen haluamiasi lankoja (joo, joo, niinhän sitä äkkiä luulisi, vaatiihan se taitoakin, oppirahat ovat kalliit ja kaupasta saa lankaa).

Ajatukset lensivät rukkiin, koska kaipaan turkkilaissukkiin vaihtelua, haluan lankaa, jossa värit muodostavat melko korkeita raitoja. Toki voin värjätä itse langan siten, olen tässä pähkäillyt asiaa, miten saan vyyhden värjättyä kolmella, neljällä eri värillä haluamallani tavalla. Tilasin lankaa värjättäväksi, mutta sitten tämä lankakauppani ilmoitti, että tilaamani tuote on toistaiseksi lopussa. Jotta prefeeraanko parin viikon odottamista vai perutaanko tilaus. Kai se on vaan odotettava, vaikka jos tilaisi langan kotimaiselta toimittajalta, sen saisi luultavasti nopeammin eikä maksaisi kuin suunnilleeen postikulujen verran enemmän. Saksasta olisi kyllä saanut parikymmentä penniä halvemmalla  Schoppel-Wollea.

Odotellaan nyt kuitenkin, tykkään tuosta Zitron Trekking -langasta. Odotellessa puikottelen turkkilaisia kokeeksi sopivasti Turkissa tehdystä Marks & Kattensin Fame Trend -langasta, jota – alkuperämaata ilmoittamatta –, muistuttaa kovasti myös tuo Sandnesin  Mini-Palett -lanka. Koostumukseltaan ja olemukseltaan ainakin ihan samaa.

Sain eilen mukavaa  palautetta neulomisjuttuihin liittyen, toivottavasti hanke etenee toivottuun suuntaan ja pisteeseen. Perästä kuuluu, toivon mä.

One Comment Lisää omasi

  1. Leena sanoo:

    Käy äidin luona, niin näet, siellä se on vierashuoneessa. (Minulla on rukki myös, täältä ostettu.) Olen kehrännyt itse 100 g lankaa ja ripustanut ne kutomahuoneen seinälle, en raaski käyttää.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s