Vaihelua turkkilaisiin

Posti toi uuden sukkakirjan viime viikolla. Oikeastaan tilasin sen yhden toisen mallin takia, mutta koska kansikuvasukat sopivat nyt turkkilaisurakkaani, tein niistä oman muunnelmani. Sukista tuli heti lempisukkani. Kamera temppuili, enkä saanut täysin terävää kuvaa, mutta mennään nyt tällä.

Sooloilin vähän: sukan varsi on mallia matalampi, pohja on keskeltä erillainen, eikä varren reunuskaan ole kuvan mukainen. Tuossa mallissa oli käyttetty Regian 4-säikeistä, sitä taas ei ollut Menitassa, sitäpaitsi väri eivät näyttäneet 6- säikeisessä yhtään niin kauniilta kuin tuossa kuvassa.

Lankana oli siis Mini Palett ja luonnonvalkoinen Step. Tykkäsin todella neuloa tätä mallia ja näitä lankoja, vaikka aluksi olikin tietysti hankalaa. Ohjeessa oli virhe, se selvisi erratumista ja lanka oli jakaantuvaa, mutta niin ihanan pehmeää. Pikkuhiljaa käsi tottui eikä lanka enää säikeillyt. Ostin siis kerän Mini Palettia ja kerän Step-lankaa, niistä saa hyvin vielä toisenkin parin. Joka muuten menee puikoille vielä tänään.

Mini-Palett ja Fame Trend -langat ovat saaneet Norovaikutteita, hyvä niin, näitä lankoja on paljon mukavampi neuloa, hinta on edullisempi ja lanka tasaisempaa. Norossa minua on aina ottanut pannuun se, että langassa on niin ohuita kohtia, että niistä säie saattaa napsahtaa poikki, kuten eräille sukilleni tapahtui.

Pitääpä yrittää nyt uutta kuvaa sukista, kun kamera on saanut ensiapua.

Tänään valmistui siis kaksi paria, koska myös Räveltäjien Olympialaisiin ilmoitaamani Kevätsukat saivat parinsa. Harmi vain, että hoksasin liian myöhään, että kärkikavennukset olisi pitänyt tehdä 1. puikon joka 5. ja 6. silmukka lopusta laskien ja 2. puikon joka 5. ja 6. silmukka sekä vastaavasti pohjan puolella. Siten kärjestä olisi tullut malliin parahultainen. Mutta seuraavin sitten, minulla on muitakin jatkoideoita tämän sukan suhteen.

Lopuksi vielä kuvapäivitys turkkilastilanteesta, muutama pariton tuossa vielä on mutta kyllä se tästä. Valmiina on nyt kuusi paria ja kaveriaan odottavat ne kolme paritonta.

2 Comments Lisää omasi

  1. Pirjo sanoo:

    Taitava olet, ei voi muuta sanoa!

  2. Leena sanoo:

    Ihanat!!!!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s