Samasta kerästä

Alan epäillä, että kamerassa on jotain vikaa, kun sillä ei tahdo saada teräviä kuvia. Pitänee viedä se huoltoon, ellei tuo asetu. Kuvassa on kuitenkin uusi turkkilaissukka.

Itse aihe alkaa jo varmaan tympiä, mutta katsokaapa, miten samasta lankakerästä tulee kaksi paria (lisättynä tietenkin kuviossa käytetty luonnonvalkoinen lanka) aivan eri värisiä sukkia. Toiset ovat melkein kokonaan lämpimissä sävyissä,  nämä toiset taas kylmissä. Pahoin kyllä pelkään, että tekeillä oleva sukka tulee olemaan jalkaosastaan tätä pariaan iloisempi. Varsi ja kantapää ovatkyllä  samanlaisia, mutta jalkaosasta tulee puna-vihreä kun aiemmin tehty on sitkeästi sinisävyinen muutuakseen violettiin sukan kärjessä.

Tähän pariin korjasin alkuperäisessä ohjeessa minua häirinneet tähtikuvion  ”tiplut”. Jotain muutakin tuli muutettua, koska kuvioraita on nyt matalampi, lisäsin vastaavasti tuota kampakuviota.

Nyt tekee mieli jo tehdä erilaisia sukkia. Seuraavaksi ehkä yhdistelen eri perinnekuvioita ja kokeilen noita muitakin värivaihtoehtoja Fame Trend ja Mini Palett -langoista. Ne eivät muuten ole ihan samanlaisia lankoja, kuten aiemmin arvelin. Tarkempi tarkastelu osoitti, että jälkimmäisessä on hiukan enemmän kierrettä, värjäyksen eroista tai yhtäläisyyksistä en osaa sanoa ennenkuin  olen neulonut sitä toistakin lankaa. Tässä Fame Trendissä sukkaan (koko 37) muodostuvat raidat ovat aika korkeita (tai leveitä, miten vaan) , siksi se sopiikin hyvin tällaiseen turkkilaismalliin.

Ostin tänään lentoliput Italiaan. Tuonne tekisi mieli, mutta toivottavasti pääsen lankatehtaalle.  Italia, il cielo dei filati, arriverò!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s