Uusi sukkakilpailu

Törmäsin Excercise Before Knitting -blogissa hauskaan  sukkakilpailuun.

Kilpailuun osallistutaan ennen julkaisemattomalla sukkaohjeella, joka on jaettava ilmaiseksi tai vaihtoa vastaan netissä (1.3–19.4.). Ohjeen pitää sisältää kaksi aikuisten kokoa, neuletiheyden pitää olla 7-10 silmukkaa tuumalla ja lankana pitää käyttää sport-, fingering- tai lace -vahvuuksia (mitähän nuo olisivat suomeksi, siis asiallisina mittoina?) eikä langassa saa olla akryylia (eh, tekokuituja yleensä?) yli 30%. Kukin kilpailija saa osallistua vain yhdellä mallilla. Yksityiskohdat löytyvät ylimmästä linkistä.

Viisi parasta, jotka valitsee suuri ja asiantunteva raati, saavat palkintokorin, joista jokainen sisältää lankaa, puikkoja, lankakaupan lahjakortin, leivonnaisia.  Mukana on lankataivaan suuria tähtiä, joten palkinnot ovat ainakin minusta houkuttelevia.

Jokohan minä saisin aikaiseksi osallistua tähän kilpailuun sillä Suuren Käsityökerhon kisasta myöhästyneella mallilla, josta en ole edes tänne laittanut kuvaa? Ja pärjäisinköhän noin kovassa seurassa sillä?  Hmmm?

One Comment Lisää omasi

  1. Leena sanoo:

    Kiri kiri Tiina!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s