Tahkoamista

Minulta meni ihan maku tuohon uudempaan turkkilassukkaan, koska en tykkää lankakerän loppupään väreistä. Tylsää kun sukan kärjen teko menee ihan tahkoamiseksi, vaikka yleensä nautin tavattomasti neulomisesta.

Eilen kynnyksellä odotti Uudistunut SK, joka oli piristynyt kivasti. Odotan innolla myös uusia nettisivuja, nykyisethän ovat kivikaudelta. Uusille nettisivuille on luvassa paikka lukijan projektikuville, blogeja jne. Mielenkiintoista. SK:n luen muutenkin kannesta kanteen hyvinkin tarkasti, ilmoituksia myöten, mutta Novitan lehden tilauksen jätän kyllä maksamatta. Se ei vaan nappaa.

Minulla on tiedossa kiva lauantai. Teinivuosista asti ystävänäni ollut  Ippe on tulossa kylään. Olemme sopineet, että neulomme yhdessä! Lupasin opettaa pari juttua, Ippe on neulonut koko elämänsä, mutta ei ole koskaan opetellut lukemaan neuleohjeita. Pitääpä tiedustella, haluaisiko hän lähteä käymään Soukan Menitassa tai Lankamaailma Nordeassa.

Italianreissulle haluaisin tehdä Lontoosta ostetun espanjalaisen välikausitakin seuraksi suorakaiteen muotoisen huivin taannoin Soukasta ostamastani Dropsin puuvillaviskoosista. Mistähän löytäisi kivan mallin?

Mitenköhän neuleharrastajat ja lankakauppiaat viettävät muuten Lankalauantaita? Siitä pitäisi tehdä suomalainen käsinneulonnan riemupäivä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s