Löysä lauantai

Ippe tuli kuin tulikin, lähdimme heti lankakauppaan Oulunkylään. Minulla oli tarkoitus ostaa vain luonnonvalkoista sukkalankaa, mutta kyllähän nämä tiedetään: tie helvetiin on kivetty hyvin aikomuksin! Ostin uusia puupuikkoja, puikkolukot, typerän (hankalan) langanohjaimen kirjoneuletta silmälläpitäen ja tietenkin kerän sieltä, toisen täältä. Vaikka Zitronin Pro Natura lankaa on haukuttu, en voinut vastustaa vihertävän keltaista väriä, joka sopii minulle erinomaisesti. Ehkä se menee huivina, vaikka lanka nyppääntyisikin sukkana?

Ei siitä meidän neulomisesta paljon mitään tullut, koska nauroimme ja menimme koko ajan sekaisin laskuissamme. Ippe sitäpaitsi luo silmukat vasenkätisesti vaikka neuloo oikeakätisesti! Sain kuitenkin eilen illalla lauantaina aloittamani sukan valmiiksi ja työmatkalla aloitin toisen.

One Comment Lisää omasi

  1. Leena sanoo:

    Puikot ja lankaa ostoslistalla minullakin. Ravelrystä löytyneet harakkalapaset on työn alla mutta pelkään valkoisen lankani loppuvan kesken. Puupuikot, sukkapuikot 2.5 koneeseen otettaviksi!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s