Touhua ja tohinaa

Viikon loppupuoli meni sairastellessa, mutta viikonlopuksi sentään pääsin Naispurjehtijoiden kevättapaamiseen. Meidän porukkamme oli vetovastuussa tapahtumasta, joten en ehtinyt kovinkaan paljon neuloa, mutta turkkilaissukat sentään myytiin kisaporukkamme tukemiseksi niin nopeasti, että rahastonhoitaja epäili hinnoitelleensa sukat liian halvoiksi (35 €/pari). En ottanut tilauksia, mutta lupasin tehdä sukkia lisää ja myydä seuraavissa tapaamisissa.

Minut päästiin yllättämään ihan täydellisesti! Sain kiitokseksi yhdestä tehdystä työstä sadan euron lahjakortin Menitan lankakauppaan – olin ihan hämilläni. Nyt kortti tietenkin polttelee käsissä, mutta pääsen vasta torstaina lankaostoksille, koska sovin Soukkaan tapaamisen yhden lankakaupan talossa asuvan ystävän luokse.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s