Lounastreffeillä

Koppiksen kaa ja vähän Ilunkin 😉

Olipa hauska käydä keväisellä lounaalla yksikätisen Ilun ja sitä toista kättä varaavan Koppiksen kanssa. Niin on kaunis lapsi – ja mikä viisas katse! Mukaan liittyi myös Sisustusarkkitehti, tuo neulehullu ystäväni, joka oli suhannut edes takaisin kotonani hakemassa kaottisesta työhuoneestani asiat, jotka itse aamulla unohdin,  ja olin luvannut Ilulle näyttää.

Bussissa neuloin senkin uhalla, että kanssamatkustajat ajattelevat minun tulleen hulluksi, kauhulangasta mallitilkkua. Minä otan sen haasteena. Kyllä siitä jotain kivaa on saatava aikaiseksi. Minä selätän sen. Semminkin kun sitä nyt sattuu olemaan melkoinen erä 😉

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s