Orientoitumista

Aamulla ehdin neuloa mallikassia vain muutaman kerroksen ja chattailla pienen hetken neulojatoverien kanssa, oli päätetty lähteä telakalle orientoitumaan telakkatöihin, veneen kuntoonlaittoon. En minä sinne ilman neuletta mennyt, Suomenlinnan lautassa ehti aiheuttaa turisti-ihmetystä neulomalla. Telakalla kiehautimme kahvit ja sovimme kevään töistä. Aika vähiin ne nyt jäävät, kevätkin on lyhyt. Muuta en tehnyt kuin ostoslistan: lakkaa, hiekkapapereita, uimaportaat, nostimet… maalit sitten myöhemmin. No, vaihdoin sentään skraboihin terät 😉 suuri ponnistus.

Koska päätin juhlistaa viikon ainoaa vapaapäivää juomalla lounaan päälle yhden oluen, piti yksi vapaa, nuori ja komea telakkatoveri pyytää mukaan kuskiksi ajamaan autoni kotiin Kauppatorin rannasta. Nyt liedellä kiehuu pastavesi, miehet ovat saunassa. Oi mikä ihana rauha!

Viikonloput tästä eteenpäin menevät melko tarkasti telakalla.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s