Kokeiluja

Tekisi mieli ostaa Jenni Vartiaisen levy. Kahdestakin eri syystä: kannen neule ja levyn nimi: Seili. En tunne kyseistä artistia lainkaan, enkä tiedä millaista musiikki levyllä on, joten taitanee jäädä ostamatta. Seili on todella kaunis paikka Turunmaan saaristossa. Siellä on sijainnut leprasairaala; potilaiden piti ottaa kirstulaudat mukaan tullessaan sairaalaan. Saarelle suljettiin myös naisia, jotka eivät sopineet pirtaan. Heidän leimattiin hulluiksi ja sairaiksi, luultavasti usein vain siksi, että he niinsanotusti uivat vastavirtaan.

Vastavirrasta saankin aasinsillan lankakokeiluihini. Outolanka on tässä teemanani ja olen jo tehnyt tosi kivan pussukan käytettäväksi juhlavaatteiden kanssa. Siitä puuttuu vielä kantohihna, johon keksin kivan ratkaisun. Lanka on 100% keinokuitua ja siinä on kultasäiekin, joten se ei kummoista koristelua kaipaa. Siksi sen ”kluu” tulee olemaan se hihna.

Teddykarhulankaa, vai miksi tuota Onlinen Cloudia oikein nimittäisi, tulin kokeilleeksi sellaisella hassulla neulontamyllyllä, joka tuli erään isomman lankaerän yhteydessä. Toimi mainiosti! Sillä teen sukkelasti ihanan pehmeän, pörröisen ja konepestävän torkkupeiton, kunhan opettelen olemaan pudottamatta silmukoita sillä härvelillä. No, tokihan lanka saisi olla luonnonkuitua, mutta…

Yksi tehostelangoista oikein huutaa pääkallosukkiin, pitänee tutkia malleja, mistä löytyisi pieni pääkallokuvio.

4 Comments Lisää omasi

 1. Puikkomaisteri sanoo:

  😉

 2. Leena sanoo:

  Ravelryssähän se on, ihan ilmaiseksi, jos kelpaa:

  http://www.ravelry.com/patterns/library/pirate-mittens#

  1. Puikkomaisteri sanoo:

   niinpä näyttikin olevan, juuri tuota tarkoitin. Kiva kun kaivoit sen esiin! Kiitos!

 3. Leena sanoo:

  Minun lapasistani – voin varmaan kopioida mallin näin oman ydinperheeni jäsenelle?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s