Talvi-inspistä

Talvi on edessä vääjäämättä vaikka kevät takelteleekin nyt. Jos mielii kulkea ensi talvena trendin mukaisissa neuleissa, on ideointi aloitettava jo nyt.

Muotitalojen haute couturessa oli paljon turkista/keinoturkista ja mustia tai harmaita neuleita. Talven väri näyttää olevan raju punainen. Pitsin yhdistäminen turkismaiseen pintaan tai pörröiseen kankaaseen, unelmankevyt mohair, epäsymmetrisyys…

Tiedän missä on materiaaleja näihin hommiin… Ensi talveksi pitäisi tehdä vanhojen ja nuupahtaneitten talvisaappaiden päälle tuollaiset mahtavat karvasäärystimet pesunkestävästä langasta. Paria ruskeaa ja mustaakin on varastossa.

Vasemmalla oleva Guccin pikkumusta ei olisi edes vaikea… harmi, että oma vartalo on jo auttamattomasti ohi näistä muodeista. Dolce & Gabbanan villajakun jujuna on nuo kultahelyt, Guccin epäsymmetrinen, raglanhihainen tunika ei olisi neulottuna edes teknisesti kovin vaativa. Mallistossa oli muistakin epäsymmetrisiä lanteilta avoimia tunikota ja mekkoja, venekaula-aukkoisia tai leveillä olkaimilla, jotka toimisivat myös neuleina.

Chanelin pörröpuku on hauska: pitäisikin kokeilla kerroksittain pitsineulottua ohutta mohairia… Kirjavassa on takahuoneessa sellaista valkoista nauhamaista höpsölankaa, jota voisi myös käyttää vuoden bilepukuun.

Intiaanihenkiseksi viritetty  Chanel-jakkupuku on minusta myös kiva. Jos nyt sattuu pitämään ruskeasta. Panisin peruslangaksi ruskeaa lähivillaa.

Uudessa Modassa oli muotikatsauksessa kuva hauskasta kultaisesta puvusta, jossa oli virkkausta ja neuletta. Minulla on sellaiseenkin  juuri sopiva lanka vintagelaatikossa. Pahuksen tytär kun asuu siellä Italiassa, hänellä olisi juuri sopiva kroppa näihin.

One Comment Lisää omasi

  1. Leena sanoo:

    Älä valita vartaloasi, on tässä muutkin saaneet kroppansa toivekuntoon! Salille! Karppaajaksi! Tosin sapetti kun farkkukaupan täti nimitti hyppyripeppuani notkoksi!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s