Lettineule etenee

Lettineuleen etukappale on valmis. Sen piti olla takakappale, identtinen etukappaleen kanssa, mutta en viitsi neuloa samanlaista, vaan teen takakappaleen pelkillä palmikoilla, ilman rinnan viistoja punoksia. Korjaan myös kaula-aukon takaa korkeammaksi. Huomasin vasta, että hihoissakin on kyynerpäiden kohdalla samanlaiset kuvioinnit kuin rinnassa, en oikein usko niiden toimivuuteen, DK-lehden kuvatkin oli otettu niin, että ne olivat hyvin peitossa.

Mieli tekisi jo siirtyä seuraavaan projektiin, mutta tiedän, että jos en nyt jatka, en välttämättä jatka koskaan. Joten panin lautakunnan kokouksessa takakappaleen silmukat puikolle ja tänään jatkan haikailematta yhtään uuden perään.

One Comment Lisää omasi

  1. sara sanoo:

    Oikein. Jos hyppää kesken kaiken sivuraiteelle, siis johonkin muuhun projektiin, peli on menetetty. Keskeneräiset jäävät lojumaan johonkin neulekorin pohjalle. Ja sitten tuleekin jo uusia, ihania ideoita, joita pitää päästä hetipaikallanyt toteuttamaan 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s