Loman tarpeessa

Olen jo kahtena päivänä unohtanut työmatkaneuleen kotiin! Se taitaa olla stressin varmin merkki, enhän lähde yleensä mihinkään ilman kässäpussia. Lettipaita on takakappaleen kaula-aukossa, koesukka itsevärjäämästäni ohuesta 60-luvulla kehrätystä italianvillasta on toisen sukan kantapäässä ja mieli tekisi aloittaa raakasilkkihuivia, värjäyskokeiluista tuli herkullisia. Lisää näistä langoista voi lukea kohta Kirjavan kerän blogista.

Nyt pitäisi löytää ystäväpiiristä joku, jolla on neulekone. Tarvitsisin nimittäin lepuuttajansuojat veneeseen. Ei silti, ei minulla ole vielä lankaakaan niihin, langan pitää nimittäin olla keinokuitua.  Menin nimittäin vahingossa myymään ne langat, jotka olisivat olleet parhaat tarkoitukseen ja veneen sisustukseen sopivimmat.

Veneen verhotkin pitäisi ehtiä ommella, viime vuonna harsin jotenkuten verhot kasaan toiselle puolelle paattia, mutta toisella puolella saivat verhotangon yli käännetyt pellavalautasliinat toimittaa verhojen virkaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s