Osallistu kilpailuun!

Laitoin Kirjavan kerän blogiin kilpailun, jota nyt mainostan kärsimättömänä tässäkin, sillä mielestäni palkinnot ovat todella hyvät!

Sain Baktuksen valmiiksi ja aamulla tuli hirveä kiire kerätä nopeasti jotain, että olisi bussissa neule. Baktuksesta tosin tuli kaksivärinen, koska en ehtinyt värjätä lisää lankaa. Nyt huivi on toisesta päästä farkunsinininen, eikä väri katkea vahingossakaan keskeltä, koska en viitsinyt purkaa 😉 Anna saa siitä purjehdushuivin, lämmittää se ainakin, vaikka minusta se on kyllä hauska muutenkin. Anna saattaisi arvostaa kuitenkin enemmän viininpunaisia sävyjä.

Pakkaan Italianreissulle kaikki tyttärelle aiotut keskeneräiset neuleet, ne on nyt aika viimeistellä tai neuloa loppuun. Varmuuden vuoksi otin myös ylipainovoucherin Finnairilta, jos vaikka toisi lankoja… 😉

Pitäisi muuten ottaa valokuva olohuoneestamme ihan vain sen todistamiseksi, että Mies on aika kiva kaveri. Se ei ole urputtanut yhtään siitä, että jokaisen tuolin selkänojan ympärillä on iso lankavyyhti ja muutenkin lankaa on ihan kaikkialla. Paitsi keittiössä, tai no, langanpätkiä on työtasoilla. Mutta on meillä perämoottorin osiakin pitkin 😉

Tiedättekö, minä olin niin onnellinen eilen kun kannoin kotiin kamelinkarvaa, angorasekoitetta, ihanan pehmeää merinoa… Mikä ihme tässä lankahommassa oikein vetää? Tai no, taidan tietää, kai se jonkinlaista sublimointia on.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s