Jännittävää

Polkkaan nyt täällä, koska en halua laittaa ylimmäiseksi Kirjavan kerän blogiin kommenttejani käynnissä olevasta arvonnasta. Mielenkiintoinen, hyvin mielenkiintoinen, tämä lempiväritiedustelu! Tämänhetkinen kärkikolmikko petrooli, vihreä (2323) ja tumma pinkki (5240) ovat minunkin suosikkejani, vaikka niistä ei mikään sovi minulle – eikö ole epäreilua!!!?

Minulle sopisivat värit kitti (6953), violetin punainen 13595 (! mikä ilmaisu, mikähän tuo väri oikeastaan olisi?) ja denim (1608) sekä musta, harmaa ja lehmuksen vihreä (2322). Tyttäreni valitsisi varmasti juuri nuo yllä mainitut suosikkivärit – ja ne pukevatkin häntä erinomaisesti.

Kävin eilen PAG-putiikissa tapaamassa Päiviä, yritin kulkea niin, etten huomaisi ollenkaan hänen hyllyissään olevia ihanuuksia (varsinkin niitä titityyn lankoja…) ja onnistuin poistumaan ostamatta lankaa! Jotenkin tämä lankakaupan pito hillitsee ostohaluja aika tehokkaasti… Ehdotin Päiville, että hän tekisi neulojille sopivia T-paitoja. Mutta menkää ihmeessä tutustumaan putiikkiin ja Päiviin, on varmasti vaivan arvoista! Katso kuitenkin kesäaukioloajat em. sivuilta.  Sinne pääsee sukkelasti busseilla ja kympin ratikalla keskustasta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s