Ei ole laiskana oltu!

Hääpäivää vietin puikot tanassa, lankakauppa teettää töitä. Kun parkaisin Miehelle, että ”tää on huono duunipaikka, kun yöhön saakka saa ahertaa, eikä edes ruokista ole!”, vastaus tuli lonkalta: ”Mut meillä on näitä työpaikkaromansseja!”

Tässä kuva siitä mitä sain muutaman tarjouksen tekemisen lisäksi aikaiseksi.

2 Comments Lisää omasi

  1. Puikkomaisteri sanoo:

    En ihan vielä… mutta heinäkuun alussa.

    Lisättäköön, että panin tavallisen 40 asteisen kirjopyykin mukaan tuosta villapuserolangasta neulottun mallitilkun eikä se ollut juuri moksiskaan. Lanka on pehmeää ja mieluttävän luonnollista, vaikka siinä on purjehduspaidalle sopivalle langalle käytännöllinen käsittely: se hylkii vettä eikä vanu pesussa. Tämä käsittely tietysti lähtee väärin pestäessä ja seuraavassa pesussa tilkku saattaa jo hieman huopuakin, mutta oikein hoidettuna villapaita on todella kestävä ja käytönnöllinen. Lanka on lisäksi kohtuuhintaista.

  2. Kaarina sanoo:

    Ihanilta näyttävät!Milloin kerrot, mitä ne uutuuslangat ovat?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s