Päivän kirja ja toissapäivän idea

Posti toi uuden sukkakirjan. Se on oikein hyvä teos, jossa ohjeet ovat selkeästi esitetty taulukoissa ja perustekniikat havainnollistetaan kuvin. Kokenutkin sukankutoja löytää tästä jotain. Mallit ovat melko tavanomaisia, mutta uusiakin ideoita on. Minä tilasin kirjan kansikuvasukkien vuoksi: ne ovat pirteät.

Olen selannut myös ahkerasti Ilun ja Jennin uutta kirjaa. Tai onko sen nyt uusi enää, lienee painos jo loppusuoralla… Miellyin hyviin kuviin, luotettaviin ohjeisiin ja tietenkin hyvällä maulla tehtyihin malleihin. Erityisesti lastenvaatteissa oli kivoja uusia ideoita. Kotimaisia neulekirjoja vaivaa joskus harrastelijamaisuus, siitä ei tässä teoksessa ole jälkeäkään.

Noin muuten: kerään porukkaa ”Villit ja vapaat langat” -tapahtumaan, joka pidettäisiin Helsingin kädentaitomessujen aikaan Kruununhaassa, messuväen ratikkareitin varrella. Kädentaitomessujen paikat myydään nopeasti loppuun, eikä pienillä yrittäjillä — varsinkaan harrastajilla, jotka myyvät ylijäämäänsä — ole varaa niihin.

Villit ja vapaat langat -tapahtumaan pääsee mukaan omakustannushinnalla esittelemään ja  myymään kotiteollisuutta (esim. käsinvärjättyjä lankoja, neuleita, tarvikkeita) ja lankakauppojen tuotteita. Hinta on todella halpa! Tapahtumassa voisi verkostoitua (yrittäjät) ja saada naamakontaktin asiakkaisiin (nettikauppiaat). Se olisi kaksipäiväinen neuletapaaminen ja samalla voisi tietenkin osallistua myös niille ”tosimessuille”. Nyt on koossa puolisenkymmentä yrittäjää, mukaan siis mahtuisi vielä! Kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä sähköpostitse. Näytteilleasettajaksi kelpaa yrittäjä tai yksityinen henkilö, jonka tuotteet liittyvät neulomiseen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s