Projekteja

Olen vähän piirrellyt, enkä aio tuntea minkäänlaista huonoa omaatuntoa keskenolevista töistä. Ne valmistuu aikanaan, tai sitten ei, mutta kun kaikki kolme ovat tyttärelle, enkä ole lähdössä juuri nyt Italiaan eikä hän ole tulossa tänne, eipä tässä ole mitään hoppuakaan.

Paperilla on tunika, jossa olisi unelmanohutta mohairia ja kauniskierteistä italialalaista villalankaa ;-).

Puikoilla on nyt kuvan kädenlämmittäjät, joista lähtikin juttua aamubussissa yhden mummon kanssa. Menin vanhanaikaiseen: mummo aloitti kehumalla kaunista työtä ja kohtapuoleen huomasinkin kuuntelevani koko matkan kestävää juttua laukkuvarkaasta, tai ainakin laukkuvarkauden yrityksestä eikä mikään neulontaan liittyvä kiinnostanut mummoa yhtään! Hyvä kun sain johonkin väliin ynistyä ”ai, kauheeta!”

Pitsimalli on uusimmasta DK:sta, siinä oli tehty pitkät kämmekkäät useita eri puikkokokoja käyttäen ja kämmenestä olkapään suuntaan neuloen, lankakin oli jotain biisonilankaa. Tein sitten tämmöisen taloustarkan version, lankana on tietty Perlata d’Australiaa. Jos olisin halunnut ihan kyynerpäästä lähtevät varret, olisin aloittanut 4 puikoilla ja neulonut kämmenenleveyden verran niillä, vaihtanut sitten milliä pienempiin ja taas kämmenenleveyden jälkeen 2,5 mm:n puikkoihin, mutta nyt tein lyhyet varret 2,5 mm puikoilla. (DK:n kuvaan vielä linkki)

Lehdessä oli muitakin kivoja malleja

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s