Pink stinks?

Parempi tieto ja käytäntö ovat nyt kiusallisesti ristiriidassa. Perheeseemme on poikani parisuhteen myötä  liittynyt pari ihanaa, mahtavaa, upeaa…  (laita tähän putkeen kaikki hienot adjektiivit!) pikkutyttöä, joita mieluusti kutsun pikku prinsessoiksi.

Aloitimmekin lasten lahjomisen Little Diva -aamiaisastioilla ja nyt puikoilla ovat huovutettavat lapaset, joiden koristeeksi pinkki lanka odottelee pääsyä. Mies etsinee toisaalla loppuunmyytyä  Ronald Dahlin Matildaa päästäkseen esiintymään armoitettuna ääneenlukijana. (Ostetaan, jos hyllystäsi löytyy tarpeeton kappale, pane kommentteihin viestiä!)

Lohduttaudun sillä, että kasvatusvastuu ei ole minulla. Minähän olen isovanhemman asemassa, muut hoitakoot asiallisen asennekasvatuksen. Minä olen jo kasvattanut poikiani ja tyttäreni tasa-arvon aatteeseen.

Sanotaanko nyt vaikka niin, että ei se pinkistä taida ihan kiinni olla. Minusta pikkutytöt saavat olla prinsessoja ja kuorruttaa itsensä glitterillä, jos vanhemmat hoitavat asialliset asiat. Tosin en tainnut olla tyttäreni kohdalla ihan yhtä joustava 😉 Suosittelen lämpimästi kaikille pikkutyttöjen vanhemmille (ja niiksi aikoville) tuota Pink Stinks -sivustoa, se on asiaa.

Kävin kädentaitomessuilla. Olen nähnyt nämä messut ennenkin, en usko olevani ainoa, joka ajattelee, että messuilla on liikaa osastoja, jotka eivät sinne välttämättä kuulu. Minun mielipiteelläni tuskin on väliä, mutta taidan jäättää ensi kerralla ne väliin. Löydän kädentaitovälineet ja -materiaalit Helsingissä helpomminkin (ja halvemmalla) eikä messuilla minusta ollut mitään sellaisia ennen näkemättömiä uutuuksia, joiden vuoksi sinne kannattaisi erikseen lähteä.

Titityyn ja muutaman muun pienen lankamaahantuojan osastolla oli tietenkin ihquja lankoja ja siinä on järkeä, että erikoislankoja maahantuova yritys ja nettikauppa esittelee lankojaan messuilla, koska muutenhan niitä ei pääsisi hiplaamaan, mutta miksi tuoda messuille esimerkiksi Noroa, jota saa jokaisesta lankakaupasta nykyisin?

Mutta sain sen mitä menin hakemaan: näin Lankabaarissa kivan neulahuovutusmuotin, jonka avulla voi neulahuovuttaa pienen siilin. Ei sillä, ettenkö osaisi tehdä semmoisen ilman muottiakin, mutta se on turvallinen lapsille. Harmitti vietävästi, kun en muistanutkaan ostaa sitä, mutta nyt sellainen löytyi. Suihkin nyt kiireellä huovutettavia lapasia, voidakseni koristella ne! Niin no, ja tyttöjen lapasiin  tulee varmaan myös noita lumihiutaleita. Ja sitten voisi niitä pinkkejä lankoja, lasihelmiä,  paljetteja ja glittereitä kaivaa esiin…

4 Comments Lisää omasi

 1. Tiina sanoo:

  Ai niin, ja onnea noista ihanoista prinsessoista! Teen harvinaista lauantai-illan blogikierrosta ja pitää joskus kommentoidakin. Outoa:D

 2. Tiina sanoo:

  TitiTyy vastaa: testasin Noron mukaan tuomista kun mukaan kerran mahtui, vaikka maahantuoja olikin osastollaan vieressä. Siitä huolimatta sitä meni. Päätelmä: jos on hyvä malli jostain langasta esillä niin sitä tuntuu menevän, oli lanka mikä tahansa. Yllättävää kyllä Noro liikkui ja olin ihmeissäni itsekin.

 3. Senja sanoo:

  Moi, Lankabaarin linkissä on typo, joka ohjaa klikkaajan kankabaari.fi:hin, eikä lankabaariin 😉

  1. Puikkomaisteri sanoo:

   Kiitos Senja! Linkki on nyt korjattu.

   Tiina, niinhän se tietenkin on, että kauppias myy sitä, mitä asiakas haluaa eikä ole kauppiaan vika, jos kaikki haluavat Noroja 😉 Eikä minulla ole mitään Noroa vastaan, itselläkin on sitä kerä poikineen lankakorissa.

   Minä olin epämääräisesti ärtynyt tultuani messuilta, ehkä oikeampi ärtymyksen kohde olisivat ne messujärjestäjät, jotka eivät ilmeisesti tee töitä pitääkseen kädentaitomessut kädentaitomessuina. Minua harmittaa, että messuille eivät mahdu kädentaitajat tai kädentaito-tuotteita myydät, kun siellä on rättikauppiaasta saippuakauppiaaseen kaikenlaista sälää.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s