Lankakauppa Turkissa

Löysin kuin löysinkin lankakaupan Göcekistä, tietenkin Fish Marketin, eili paikallisen kauppahallin vierestä. Ystävällisen kangaskauppiaan avustuksella. Mutta mikä pettymys tuo kauppa olikaan!!! Täpötäydet lankahyllyt, lankoja kaikissa kuviteltavissa olevissa väreissä, kaikki tekokuituja! Outolankoja pilvin pimein. Löysin vain pienen erän luonnokuitulankaa, sekin karkeaa ja löyhäkierteistä. Turkista sentään tulee valtavasti lankoja kotimaisillekin brändeille, ulkomaisista puhumattakaan.

Kaupoissa oli iloisenkirjavia turkkilassukkia ja -pipoja, nekin tekokuituja ja koneella tehtyjä.

Yksi iloinen yllätys käsityön ystävälle oli sentään sattumoisin löydetyt turkkilasyöpaidat, vanhat, hyvää puuvillaa ja käsin kirjaillut koristeet. Harmi vain, että juuri sitä mallia, jonka olisin halunnut ostaa oli vain yksi ja se meni ystäväni miehelle tuliaisiksi, koska jäin empimään.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s